Sæson 16/17

23. juni 2016

En lille sommeropdatering. Siden sidst har vi solgt King. Han er nu jagthund på Endelave. Vi har hen over foråret trænet hos Morten Brok på Clausholm. Jeg har mest trænet med Laika - selv om hun snart er 1 år bliver hun næppe klar til efteråret. I juni måned deltog jeg i et træningsarrangement på Frijsenborg. Et godt arrangement.

Bella og jeg skal i slutningen af Juli deltage i Racedysten, hvor vi er med på Klubbens jyske Ft. Spanielhold. Spændende hvordan vi klarer os mod de andre jagthunderacer.

 

23. november 2016

Så er vi klar med endnu en opdatering: Der har ikke været så meget at skrive om men hermed en kort status.

 

Ovennævnte racedyst blev ikke til noget for de tilmeldte spaniels. Vi fik ikke lov til at deltage da vores hunde i var registeret i DKK. Det var en trist oplevelse som kan kan sige meget om - det vil jeg dog afstå fra her.

 

Ellers er markprøvesæssonen godt igang. Vi har deltaget i 5 prøver med 4 gange udgået og 1 bestået. Det er på ingen måde tilfredsstillende. Jeg må indrømme at Bella er blevet meget "varm ", og at jeg har svært ved at styre hende i perioder. Nu prøver vi igen på Tjele om så må vi se hvad der skal ske fremover med Bellas markprøvekarierre.