Hvalpe 2015
Det går fint med væksten!

 

Vi har fået et meget spændende kuld hvalpe i denne sommer. Hvalpe efter markprøvepræmierede forældre - få en super jagt- og familiehund med markprøvepotentiale. Du kan se en stamtavle på hvalpene her: HVALPE.

 

 

NYT 13. august 2015. Så er der kun en uges tid til hvalpene er leveringsklare - de er super aktive og livlige, men også meget tillidsfulde og kontaktsøgende. I morgen fredag skal de alle til dyrlægen for blandt andet chipning og vaccination. De er blevet introduceret til hundegård og det går fantakstisk godt - de er stille og "sover igennem" fra ca. 21.00 til 06.00 hvor vi kommer og giver dem morgenmad. De har i en uges tid været på kun fast føde opblandet med vand og lidt A38. De er tilvænnet til mad 3 gange dagligt. (Morgen - eftermiddag - aften)

 

NYT 27. juli 2015. Alt er stadig godt. Hvalpene er begyndt at få fast føde og spiser alle fint. De har netop været med 14 dage i vores sommerhus, og det er gået rigtig godt. De har blandt andet kørt i bil - 45. minutter hver vej. Det gik helt uden problemer.

 

NYT 09. juli 2015: Alt går stadig efter palnen - hvalpene er nu 14 dage gamle og de 9 af dem har fået øjne - mon ikke den sidste kommer i dag. For 14 dage siden ved fødslen var der i alt knap 3 kg. hvalpe - nu er der 9 kg. Bella har det stadig godt og klarer opgaven til UG.

 

NYT 03. juli 2015: Det går stadig rigtig godt med hvalpene. De er alle i god vækst. 2 af dem rundede i går - på dag 8 - det dobbelte af fødselvægten. De andre er lige bagefter. Det er rigtig flot når nu de er 10 der skal deles om mælken. Bella er en super god mor - hun er tålmodig og opmærksom på dem, men hun nyder også at komme lidt ud og rende på græsplænen. Hun holder vægten fint selv om hun skal lave mælk til hele banden.

 

NYT 25. juni 2015: Så skete det - Bella fødte i går 10 hvalpe. 5 af hvert køn - alle brune og hvide med forskellige aftegninger. Alle hvalpene diede med det samme, og har det godt her til morgen. Bella har det også godt, og har som forventet vist sig at være en rigtig god mor, der kærligt nusser og slikker dem, og tilsyneladende har godt med mælk. DER KOMMER LØBENDE BILLEDER

 

NYT 24. juni 2015: Mon ikke det sker i dag? - Redebyggeriet er i fuld gang, og i morges ville hun ikke spise sin mad (og det er aldrig sket før).

 

NYT 21. juni 2015: Nu kan det ske hvornår det skal være og Bella er tromletyk. Hun har taget 4,5 kg. på - så spørgsmålet er nu blot hvor mange der er.

 

NYT 08. juni 2015: En uofficiel vejning derhjemme i morges viste at Bella har taget ca. 1,7 kg. på siden før parringen - heraf er ca. 1,5 kg. sket inden for en god uges tid. Så mon ikke der er hvalpe?

 

NYT 01. juni 2015: Nu ser vi tydelige tegn der gø,r at vi tør tro på at Bella er drægtig. Hun er blevet tydelig tykkere omkring maveregionen og hendes dievorter er blevet større. Vi har valgt ikke at få hende scannet, så vi kan selfølgelig ikke være sikre, men vi tror på det.

 

NYT 24. april 2015: Så har parringen fundet sted!!!. Hvalpe forventes født i uge 26 - klar til levering i uge 34

 

Moderen:

Moderen er vores egen tæve Bella (Flora Oreganum af Highend). Se om hendes fremragende afstamning andet sted på sitet. Bella er en rigtig smart ung tæve, nem at træne - en rigtig pleaser. Bella er af super afstamning (FTCH x FTCH) og er sin unge alder til trods allerede markprøvepræmieret og ført og bestået i vinderklassen. Det er Bellas 1. kuld hvalpe. Bella er øjenlyst uden anmærkninger i maj 2014.

 

Faderen:

Som far til kuldet har vi valgt Jack (Blueberry Sherbet of Commonshall). Jack er importeret til Danmark fra Irland af Morten Brok fra Kennel Willow. Jack er markprøvepræmieret i såvel Irland som Danmark. Da det er Bellas 1. parring har vi valgt en særdeles rutineret hanhund med mange succesfulde parringer bag sig. Således er Jack far til en af den legendariske engelske opdrætter og træner Ian Openshaws tophunde, Int. FTCH Holydrive Kurt.

 

Parringen:

Som Bellas stamtavle afslører er hun ret stramt linieavlet på Kenine Robb of Rytex/Clarburgh Art liner. Det er en helt klassisk avlslinie der har skabt fantastiske hunde og som i meget høj grad har været med til at præge avlen i såvel England som her i Danmark. Jack kommer med nogle helt andre linier, der ikke er nært beslæftet med Bellas. Der er således tale om en outcross parring (Udavl) med det formål at udvide genpuljen. Vi planlægger selv at beholde en tæve fra kuldet.

 

Fødsel og prægning:

Hvalpene vil blive født indendørs og vil være i vores køkken. Vi vil gøre meget ud af at de bliver godt præget på såvel mennesker som andre hunde og husdyr. Kort inden de er salgsklare vil de gradvis blive introduceret til hundegård. Hvalpene vil blive stambogsført hos DJR og vil få ormekure og 1. vaccination inden afhentning.

 

Pris:

7.000,00

 

Reservation:

Du kan reservere en hvalp ved at indbetale et depositum på kr. 1.000 som modregnes i hvalpens pris, men som ikke tilbagebetales hvis du springer fra. Retten til at vælge hvalp er efter "først til mølle" princippet.

 

Stamtavle hvalpe:

Klik her

 

Kontakt:

Send mail til info@kennelhighend.dk hvis du ønsker at reservere en hvalp. Du kan også ringe til mig på 4273 7540